Sponsorformulär

Sponsoranmälan
Kostnad för paketen är inklusive moms. Kostnaden faktureras i samband med att vi får in din anmälan. Presentkort/utlottningspaket faktureras självklart inte, utan det skickar ni till oss.
Guldsponsor
  • 2000:-
  • 5 utlottningspaket till ett försäljningsvärde av 400:-/st eller 5 presentkort à 400:-/st

Guldsponsorer erbjuds också möjlighet att komma som butik (lokalkostnad tillkommer 4600:- tillkommer). Plats kan dock inte garanteras.

Sex av guldsponsorerna kommer att få möjligheten att ha butik under träffen.
Silversponsor
  • 1500 kr
  • 5 utlottningspaket till ett försäljningsvärde av 300:-/st eller 5 presentkort à 300:-/st
Bronssponsor
  • 1250:-
Övrig sponsring
Detta val ger dock inte förtur till deltagarplats.
Sponsorerna har garanterad deltagarplats på träffen om du anmäler dig och betalar sponsoravgiften innan bokningen öppnar, en plats/sponsor. Deltagaravgiften är samma som för övriga deltagare.
Markera om du är intresserad av att sponsra en tävling. Värdet på priserna till en tävling under träffen ska vara minst på 500:-, 300:- och 150:- per tävling. Vill du sponsra mer går det självklart bra! Införtävlingarna kommer att ha högre vinstvärde: 1000:-, 700:- och 400:-. Vi väljer ut vilka sponsorer som får sponsra tävlingarna bland de som anmält intresse.
Markera om du är intresserad av att hålla en egen workshop.
Beskriv den workshop du vill hålla.
Vill du hjälpa till med något annat? Har du någon fråga eller feedback? Skriv en rad här!

Tack för att ni vill sponsra oss!

Ni kommer få ett bekräftelsemail på er anmälan. Om ni inte får en bekräftelse under nästa dag så kontakta oss snarast på adressen kerstin@beadalong.se.
Så fort ni har betalat och skickat in era logotyper kommer de att läggas upp här på www.beadalong.se och presenteras på Facebook.
För att hinna få upp er logga innan vi släpper alla platser måste vi ha den två dagar innan anmälan öppnar. I år öppnar anmälan 2018-05-06 16:00:00.
Vi ber om en logga i formaten 240x120 pixlar och 2000x1000 pixlar i .jpg, .gif eller .png.