Sponsorformulär

Sponsoranmälan
Kostnad för paketen är inklusive moms. Kostnaden faktureras i samband med att vi får in din anmälan. Presentkort/utlottningspaket faktureras självklart inte, utan det skickar ni till oss.
Guldsponsor
  • 2000:-
  • 5 utlottningspaket till ett försäljningsvärde av 400:-/st eller 5 presentkort à 400:-/st eller 185 mönster till din egen design

En deltagarplats ingår! Guldsponsorer erbjuds också möjlighet att komma som butik (lokalkostnad tillkommer 4800:- tillkommer). Plats kan dock inte garanteras.

Fem av guldsponsorerna kommer att få möjligheten att ha butik under träffen.
Silversponsor
  • 1500 kr
  • 5 utlottningspaket till ett försäljningsvärde av 200:-/st eller 5 presentkort à 200:-/st eller 185 st mönster till din egen design
Bronssponsor
  • 1250:-
Övrig sponsring
Detta val ger dock inte förtur till deltagarplats.
Sponsorerna har garanterad deltagarplats på träffen om du anmäler dig och betalar sponsoravgiften innan bokningen öppnar, en plats/sponsor. För guldsponsorer ingår en deltagarplats. För övriga sponsorer är deltagaravgiften samma som för övriga deltagare.
Markera om du är intresserad av att sponsra en tävling. Värdet på priserna till en tävling under träffen ska vara minst på 400:-, 300:- och 150:- per tävling. Varje tävling har dessutom ett utlottningspris på 150:-. Vill du sponsra mer till tävlingen går det självklart bra! Införtävlingarna kommer att ha högre vinstvärde: 1000:-, 700:- och 400:-. Vi är mycket tacksamma för all tävlingssponsring, det förgyller träffen mycket och kickar igång kreativiteten.
Markera om du är intresserad av att hålla en egen workshop.
Beskriv den workshop du vill hålla.
Om du är minst bronssponsor har du möjlighet att sälja egna mönster och handgjorda saker som t.ex. lampworkpärlor i pärlsalen under Beadalong. Fyll i här om och vad du önskar sälja.
Vill du hjälpa till med något annat? Har du någon fråga eller feedback? Skriv en rad här!

Tack för att ni vill sponsra oss!

Ni kommer få ett bekräftelsemail på er anmälan. Om ni inte får en bekräftelse under nästa dag så kontakta oss på adressen kerstin@beadalong.se.
Så fort ni har betalat och skickat in era logotyper kommer de att läggas upp här på www.beadalong.se och presenteras på Facebook.
För att hinna få upp er logga innan vi släpper alla platser måste vi ha den två dagar innan anmälan öppnar. I år öppnar anmälan 2019-05-05 16:00:00.
Vi ber om en logga i formaten 240x120 pixlar och 2000x1000 pixlar i .jpg, .gif eller .png.