Priser och villkor

Deltagaravgift
650:- för de deltagare som bokar boende på hotellet genom Beadalong.
850:- för de deltagare som inte sover på hotellet.

Anmälan är bindande och deltagaravgiften betalas inte tillbaka. Platsen är personlig och kan inte överlåtas.
Fritt kaffe, glass och popcorn dagtid 8-17 ingår för alla deltagare.

Boende och Mat på Quality hotel Winn i Haninge
Mat kan eventuellt köpas på plats men blir då till ett högre pris än om du förbokar via oss. Viktigt att veta är att ni som inte bokar mat eller dryck ej heller får äta medhavd mat på hotellet. Frukost ingår dock för dig som bor på hotellet.
Alla hotellrum, konferenslokaler och workshopsrum finns i samma byggnad.
Vill du vara säker på att kunna dela rum med någon måste du ha en rumskamrat INNAN du anmäler dig. Tänk på att ni som delar rum måste bo lika länge.

Boende
Pris per person: (deltagaravgift enligt ovan tillkommer)
Boende i enkelrum 865:-/natt
Boende i dubbelrum 590:-/natt
Boende i trippelrum 480:-/natt
Boende i fyrbäddsrum 435:-/natt

I anmälan anger du vilka nätter du vill bo på hotellet samt om du bara vill ha boende tors-fre ifall du får plats på torsdagkvällens kurs.

Kaffe och kvällsmacka 85:-

Mat ordnas på egen hand under torsdagen.

Matpaket fre-sön 1330:-

Lunchbuffé med två varmrätter varav en vegetarisk, sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe.
Middagsbuffé med tre varmrätter varav en vegetarisk, sallad, bröd, måltidsdryck, kaffe.
Kvällsfika med kaffe/te och en smörgås som du brer själv så du kan välja pålägg.
(3 luncher, 2 middagar, 2 kvällsfika)

Enbart mat fre, lör ELLER sön
Fredag 470:-
(1 lunch, 1 middag)

Lördag 470:-
(1 lunch, 1 middag)

Söndag 220:-
(1 lunch)

Enbart kvällsfika
Torsdag 85:-
Fredag 85:-
Lördag 85:-

Avbeställningsskydd
Avbeställningsskydd 100:-
Med avbeställningsskydd kan du avboka fram till och med 16 dagar före evenemanget och få eventuella mat- och boendekostnader återbetalda. Deltagaravgiften betalas dock inte tillbaka.

Om du är i behov av att bo kvar en/två extranätter (ons/tors, sön-mån) maila kerstin@beadalong.se så hjälper vi till att ordna det.


Villkor för deltagare
Anmälan till Beadalong görs via anmälningsformuläret, detta släpps 2018-05-06 16:00:00 och kommer finnas under fliken Deltagare/Anmälan deltagare i menyn.
Du kommer få en bekräftelse på anmälan inom en vecka. Har du INTE fått en bekräftelse inom en vecka var vänligen hör av dig till kerstin@beadalong.se.
Anmälan är bindande. Du får en faktura på deltagaravgiften (650/850kr) som ska vara betald 2018-05-31. Deltagaravgiften är inte återbetalningsbar.
Om betalningen inte är oss tillhanda i rätt tid riskerar du att förlora din plats till nästa person på reservlistan.
Sista inbetalningsdag för hotell/matpaket är 2018-07-31. Efter detta datum, då full betalning ska vara oss tillhanda, krävs läkarintyg vid eventuell avbokning om du inte valt avbeställningsskydd. Om du valt avbeställningsskydd vid anmälan kan du avboka fram till och med 16 dagar före evenemanget och få eventuella mat- och boendekostnader återbetalda.

Genom att anmäla dig som deltagare via anmälningsformuläret intygar du att du läst och godkänt dessa villkor samt att vi har rätt att lagra de personuppgifter du lämnar vid din anmälan. Dina personuppgifter kommer inte användas i annat syfte än till administration kring Beadalong.

Det kommer att finnas möjlighet att shoppa från butiker på plats. Detta är den enda försäljning, förutom mönster och workshopkit till årets workshops samt mönster från årets kurshållare och sponsorer, som är tillåten under träffen.

Vi som arrangörer tar inte ansvar för material eller värdesaker. Vi ser dock till att alla salar är låsta när ingen vistas i dem, exempelvis under nätterna. Ta dock med ev mobil och plånbok under måltider, workshops etc.

Frågor & funderingar? Maila till adressen kerstin@beadalong.se.

Med vänliga hälsningar
Kerstin Kallin, arrangör för Beadalong