Priser och villkor

Deltagaravgift
130 SEK för alla deltagare från 16 år
50 SEK för alla deltagare 11-15 år (Yngre barn får också väldigt gärna vara med om de har en vuxen som kan sitta bredvid och hjälpa till under workshoparna.)

Vi använder främst Zoom till våra workshops, men det kan också hända att vi delvis använder Facebook under helgen.

Anmälan är bindande och deltagaravgiften betalas inte tillbaka. Platsen är personlig och kan inte överlåtas.

Detta får du för deltagaravgiften:
- Möjlighet att delta i flera fina digitala workshops med både svenska och utländska lärare
- Digitala rum att pärla i under hela helgen med gamla och nya vänner
- Möjlighet att vara med och tävla i olika utmaningar. Fina vinster! Alla tävlingar har förutom vinster till plats 1-3 alltid en vinst som lottas ut bland de som har deltagit.
- Chans att vinna pris från våra sponsorer. Utlottning!
- Rabattkoder från några av våra fina sponsorer
- Flera digitala mönster från sponsorerna

Villkor för deltagare
Anmälan till Beadalong görs via anmälningsformuläret, detta släpps [variable:beadalong_signup_date] och kommer finnas under fliken Deltagare/Anmälan deltagare i menyn.
Du kommer få en bekräftelse på anmälan inom en vecka. Har du INTE fått en bekräftelse inom en vecka vänligen hör av dig till kerstin@beadalong.se.
Anmälan är bindande. Du får en faktura på deltagaravgiften (130/50kr) som ska vara betald [variable:beadalong_registration_due_date]. Deltagaravgiften är inte återbetalningsbar.
Om betalningen inte är oss tillhanda i rätt tid riskerar du att förlora din plats till nästa person på reservlistan.
Alla som deltar i eller tittar på en workshop måste ha betalat en egen deltagaravgift både till Beadalong och till workshophållaren.
Privatförsäljning undanbedes vänligt men bestämt. Beadalong är ett sponsrat event.
Workshopledarna får sälja ett begränsat antal extra beskrivningar/kit från sina workshops till andra deltagare om workshopen blir full.

Genom att anmäla dig som deltagare via anmälningsformuläret intygar du att du läst och godkänt dessa villkor samt att vi har rätt att lagra de personuppgifter du lämnar vid din anmälan. Dina personuppgifter kommer inte användas i annat syfte än till administration kring Beadalong.

Workshophållare får om de vill och har möjlighet sälja kit som skickas med posten. Mönster/instruktioner kan de välja om de vill skicka pappersmönster eller digitala mönster.

Frågor & funderingar? Maila till adressen kerstin@beadalong.se.

Med vänliga hälsningar
Kerstin Kallin, arrangör för Beadalong