Om träffen

Beadalong! En intensiv, härlig helg i Stockholm med smyckesskapande i fokus 5-8 oktober.

5/10 Masterclass kl. 18-21. Plats för 12 deltagare.
6-8/10 Pärlsalen öppnar kl 9 på fredag och stänger kl 17 på söndag. Plats för ca 180 deltagare.Helgen smygstartar redan på torsdag kväll med en kurs. På fredagen öppnar vi porten till de två stora pärlsalarna kl 9, för att sedan sitta och pärla tillsammans, skratta, gå på workshops, handla i butikerna och dricka kaffe i en salig blandning tills vi går hem kl 17 på söndag. Den som vill deltar också i de tävlingar som arrangeras under helgen. Sover gör man med fördel på hotellet om man vill få ut mesta möjliga pärltid under Beadalong.

Vi kommer att ha 6 fina butiker med varierat sortiment på plats. På lördagen är allmänheten välkommen att besöka butikerna, men pärlsalen och workshops är enbart för deltagare på Beadalong.

Vem kan delta?
Du behöver inte stora förkunskaper, men vara över 16 år och kunna arbeta självständigt.

Var?
Utsikten Meetings i Nynäshamn
Utsiktvägen 10, 149 41 Nynäshamn
Karta finns här: http://www.utsiktenmeetings.se/kontakt/
Pendeltågsstationen Nynäsgård ligger 8 minuters gångväg från hotellet.

Arrangör
Kerstin Kallin har varit deltagare på många av de större pärlträffarna i landet och arrangerar nu Beadalong för tredje året.
Till vardags driver hon Kronbruden. Hon har brudkronor som specialitet, men håller också kurser, skriver mönster och gör smycken av återbrukat material under märket refo by Kronbruden. Hon är också medlem av Beadsmith Inspiration Squad.

Kerstin Kallin, arrangör för Beadalong

Momsregistreringsnummer SE760813780301
Bankgiro 262-1621 (Mottagare Kerstin Kallin)
kerstin@beadalong.se