Om träffen

Beadalong! En intensiv, härlig helg i Stockholm med smyckesskapande i fokus 4-7 oktober.
4/10 Tre olika masterclasses kl. 18-21. Plats för 12 deltagare i varje masterclass.
5-7/10 Pärlsalen öppnar kl 9 på fredag och stänger kl 17 på söndag. Plats för ca 180 deltagare.Helgen smygstartar redan på torsdag kväll med tre kurser. På fredagen öppnar vi porten till de två stora pärlsalarna kl 9, för att sedan sitta och pärla tillsammans, skratta, gå på workshops, handla i butikerna och dricka kaffe i en salig blandning tills vi går hem kl 17 på söndag. Den som vill deltar också i de tävlingar som arrangeras under helgen. Sover gör man med fördel på hotellet om man vill få ut mesta möjliga pärltid under Beadalong.

Vi kommer att ha 6 fina butiker med varierat sortiment på plats. På lördagen är allmänheten välkommen att besöka butikerna, men pärlsalen och workshops är enbart för deltagare på Beadalong.

Vem kan delta?
Du behöver inte stora förkunskaper, men vara över 16 år och kunna arbeta självständigt.

Var?
Quality Hotel Winn i Haninge
Rudsjöterrassen 3
13640 Haninge , Sverige
Karta finns här: Hitta hit
Pendeltågsstationen Handen ligger bara 200 meter från hotellet.

Arrangör
Kerstin Kallin har varit deltagare på många av de större pärlträffarna i landet och har arrangerat Beadalong sedan 2015.
Till vardags driver hon Kronbruden. Hon har brudkronor som specialitet, men håller också kurser, skriver mönster och gör smycken av återbrukat material under märket refo by Kronbruden. Hon är också medlem av Beadsmith Inspiration Squad.

Kerstin Kallin, arrangör för Beadalong

Momsregistreringsnummer SE760813780301
Bankgiro 262-1621 (Mottagare Kerstin Kallin)
kerstin@beadalong.se