Om träffen

Beadalong! En intensiv, härlig helg med smyckesskapande i fokus 25-27 september 2020.
Den här gången är hela träffen digital och du deltar från den plats där du är med hjälp av dator/iPad. Vi kommer att ha workshops hela helgen som du anmäler dig till och deltar i om du vill. Varje workshoptillfälle kommer att ha plats för ca 12 deltagare. Vissa workshops ges på svenska, andra på engelska, eftersom vi har både internationella workshopledare och deltagare.Programmet kommer förutom workshops att innehålla samlingar med utlottningar av priser som våra sponsorer skänkt, "hang out-rooms" där man kan pärla vad man vill och prata med gamla och nya pärlkompisar och fikarum. Den som vill deltar också i de tävlingar som arrangeras under helgen.
Vi kommer också att ha en junioravdelning som riktar sig till barn mellan 11-15 år. De workshops som riktar sig till juniorerna ges enbart på svenska.

Vem kan delta?
Du behöver inte stora förkunskaper, men vara över 16 år och kunna arbeta självständigt. För att delta som junior behöver du ha en vuxen i närheten som hjälper dig förbereda materialet till varje workshop, men själva projekten är anpassade för barn. Rekommenderad ålder från 11 år. Yngre pärlare kan behöva en vuxen som sitter bredvid hela workshopen. Antalet workshops för juniorerna kommer att vara färre än för de vuxna deltagarna.

Var?
Ett helt digitalt arrangemang. Du deltar hemifrån där du är.

Vad kostar det?
För deltagare över 16 år kostar det 130:- att delta i Beadalong. Därutöver betalar du för varje workshop du går (för mönster och eventuellt kit) direkt till workshopledaren.

För deltagare under 16 år kostar det 50:- att delta i Beadalong (Rekommenderad ålder från 11 år). Därutöver betalar du för varje workshop du går (för mönster och eventuellt kit) direkt till workshopledaren.

Arrangör
Kerstin Kallin har varit deltagare på många av de större pärlträffarna i landet och har arrangerat Beadalong sedan 2015.
Till vardags driver hon Kronbruden. Hon har brudkronor som specialitet, men håller också kurser, skriver mönster och gör smycken av återbrukat material under märket refo by Kronbruden. Hon är också medlem av Beadsmith Inspiration Squad.

Kerstin Kallin, arrangör för Beadalong

Momsregistreringsnummer SE760813780301
Bankgiro 262-1621 (Mottagare Kerstin Kallin)
kerstin@beadalong.se