Bli sponsor

Ta chansen att marknadsföra ditt företag och ert sortiment för drygt 170 hängivna deltagare, över 700 följare på Facebook och förhoppningsvis en större skara ”civila” då vi öppnar butiksrummen på lördagen för allmänheten!

Pärlträffarna är viktiga för att hålla intresset för hobbyn vid liv, få ny inspiration och ger smyckestillverkarna chans att upptäcka nya tekniker och material. Det är ett bra sätt att synas även om ni inte skulle väljas/vilja komma med som butik!

Ju tidigare ni anmäler er som sponsorer och betalar desto längre syns er logga på hemsidan. Missa inte chansen att visa er för den stora skara som kommer besöka vår hemsida de första anmälningsdagarna!
Anmäl er genom att fylla i detta sponsorformulär.


Vad får du som sponsor?

- Reklamplats på www.beadalong.se: Din logotyp i storlek 120 x 60 pixlar i högerspalten här på träffens hemsida med direktlänk till din sida. Din logotyp kommer synas på hemsidans alla sidor. Logotypen läggs upp så fort den faktura vi skickar ut har betalats.

- Logotyp samt www-adress i välkomsthäftet alla deltagare får vid ankomst till Beadalong.

- Din logotyp och www-adress presenterat på sponsorväggen som är i pärlsalen där alla deltagare sitter. Vi visar även logotyperna i ett bildspel på stora duken i pärlsalen.

- Exponering på Facebook.

- Möjlighet att skicka med ert visitkort och ev. erbjudandekoder i välkomstpåsarna som deltagarna får vid ankomst.

- Arrangören kommer dessutom att flera gånger under helgen, vid våra samlingar, att berätta hur viktiga ni är för oss.

- Möjlighet att via Facebook rikta ett erbjudande till de som anmält sig till träffen.

- Garanterad deltagarplats på träffen om du anmäler dig som sponsor och betalar sponsoravgiften innan den 5 maj 2019 och deltagaravgiften innan 2019-07-31.
Ju tidigare ni anmäler ert intresse och betalar er sponsorpeng, ju längre tid syns ert namn på reklamplatserna.

Man kommer att tydligt se vilken sponsorgrupp ni väljer då de olika kategorierna presenteras i turordning med alla guldsponsorerna överst och sedan i fallande turordning under.

Vi ber er så snart som möjligt skicka in er logga till kerstin@beadalong.se. Har du varit sponsor förut så finns loggan sparad sen tidigare år.
Loggan ska vara statisk (d.v.s. inte rörlig bild) i storlek 240×120 pixlar och 2000x1000 pixlar.
Vi lägger upp er på hemsidan så snart sponsorpengarna och logotypen har hunnit fram.

Sponsorpaketen
Kostnad för paketen är inklusive moms. Kostnaden faktureras i samband med att vi får in din anmälan. Utlottningspaket och presentkort faktureras självklart inte, utan det skickar ni till oss.
Sponsorerna får förtur till deltagarplats, en plats/sponsor. Nytt för i år är att en deltagarplats ingår för alla guldsponsorer!

Guld:
* 2000 kr
* 5 utlottningspaket till ett försäljningsvärde av 400:-/st eller 5 presentkort till er webshop à 400:-/st eller 185 mönster till din egen design
Guldsponsorer erbjuds också möjlighet att sponsra en tävling eller workshop och möjlighet att komma som butik (lokalkostnad 4800:- tillkommer). Plats kan dock inte garanteras.

De guldsponsorer som blir utvalda till att ha butik på plats ger istället för andra gåvor 37 st presentkort à 50:- som deltagarna kan handla för i butiken under träffen.

En deltagarplats ingår för alla guldsponsorer! Som guldsponsor med butik på plats har man möjlighet att gå på de masterclasses och workshops som erbjuds under Beadalong även om man inte har valt att ha en deltagarplats i pärlsalen.

Silver:
* 1500 kr
* 5 utlottningspaket à 200:-/st eller 5 presentkort till er webshop à 200:- eller 185 mönster till din egen design

Brons:
* 1250 kr

Som minst bronssponsor har man möjlighet att få sälja mönster och handgjorda saker som tex lampworkpärlor i pärlsalen.

Övrigt:
Alla har inte möjlighet att sponsra enligt ovan, har du andra saker du vill sponsra med så fyller du i det i anmälningsformuläret under övrigt. Detta val ger dock inte förtur till deltagarplats.

Välkomstgåva
Vi har även i år bestämt oss för att inte ge deltagarna en traditionell goodiebag. Detta för att minska arbetet för sponsorer och arrangör, samt av hållbarbetsskäl. Genom att istället ge deltagarna presentkort får deltagarna välja sådant de verkligen vill använda! Istället för goodiebag får deltagarna en mindre välkomstpåse av återbrukat material med visitkort, mönster och presentkort.

Utlottningspaket
Utlottningspaket är precis vad det låter som, paket som lottas ut bland deltagarna under träffen. Detta alternativ innebär att du sponsrar med 5 paket till ett försäljningsvärde av 400 kr/st om du är guldsponsor, 200 kr/st om du är silversponsor. Utlottningen kommer att ske "offentligt" och i samband med detta uppmärksammas just ditt företag. Väljer du utlottningspaket skickar du dina 5 paket till oss senast den 29 augusti 2019. Adressen skickas till er via mail. Kommer du personligen till Beadalong går det bra att lämna paketen på plats, senast torsdag kl 15.

Presentkort
Istället för utlottningspaket kan du välja att ge bort presentkort som lottas ut bland deltagarna under träffen. Detta alternativ innebär att du sponsrar med 5 presentkort till ett försäljningsvärde av 400 kr/st om du är guldsponsor, 200 kr/st om du är silversponsor. Utlottningen kommer att ske "offentligt" och i samband med detta uppmärksammas just ditt företag. Väljer du presentkort skickar du dina 5 kort till oss senast den 29 augusti 2019. Adressen skickas till er via mail. Kommer du personligen till Beadalong går det bra att lämna korten på plats, senast torsdag kl 15.

Mönster, visitkort och erbjudanden
Vill du ha ditt visitkort (eventuellt med erbjudandekod på baksidan) med i välkomstpåsen som deltagarna får vid ankomst? Posta dem så de är framme senast 23 augusti. Adressen får du via mail. Samma datum gäller om du har gjort ett eget mönster som du vill skänka till deltagarna.

Tävlingar/Workshops
I samband med Beadalong vill vi sporra våra deltagare lite extra med olika tävlingar. Vissa av dessa tävlingar kommer vara i form av en traditionell införtävling där bidraget skall lämnas in vid ankomst. Vi kommer ev. även ha snabbutmaningar, dessa kommer inte publiceras innan.

Tävlingspriserna är valfria t ex presentkort till er butik, pärlpaket eller något annat med pärlanknytning. Värdet på priserna till en tävling under träffen ska vara minst på 400:-, 300:- och 150:- per tävling. Varje tävling har dessutom ett utlottningspris på 150:-. Vill du sponsra mer till tävlingen går det självklart bra! Införtävlingarna kommer att ha högre vinstvärde (1000:-, 700:- och 400:-).
Det kommer finnas fasta tävlingsteman att välja på, detta för att få ett bredare och mer varierat tävlingsutbud för våra deltagare. Ni anmäler intresset att sponsra en tävling via anmälningsformuläret. Vi väljer sedan ut vilka sponsorer som får sponsra tävlingarna bland de som har anmält intresse om det skulle vara fler än det finns tävlingar.

Vi kommer ha en hel del workshops under helgen där deltagarna får möjlighet att lära sig något nytt och få upp ögonen för nya tekniker. Här finns chansen att visa upp vad man har i butiken som passar för den specifika tekniken och workshopen. Ni som är sponsorer kan hålla egen workshop, skriv det i er anmälan om ni är intresserade!

Butiker på plats
Vi vill att våra deltagare ska kunna handla pärlor och material direkt på plats under helgen och därför erbjuder vi er möjligheten att komma med ert butikssortiment till träffen. Vi kommer också att ha öppet för allmänheten på lördag den 21/9. Butikernas öppettider kommer att diskuteras med butiksägarna innan vi fastställer dem helt.

Vi har plats för 5 butiker. Detta erbjudande gäller under förutsättning att ni valt guldsponsorpaketet och en lokalkostnad på 4800 kr tillkommer. Alla butiksplatser är lika stora, men har lite olika form. Butikerna kommer att ha tillgång till lokalen från onsdag 18/9 kl. 16.00. Skulle två mindre butiker vilja dela på en butiksplats med tillhörande kostnad går det självklart bra.

Vid valet av butiker på plats kommer vår utgångspunkt vara att erbjuda deltagarna ett så brett och varierat sortiment som möjligt.
Vill ni komma med er butik så fyller ni i det i anmälningsformuläret samt vad er styrka som butik är (t.ex. ”Vi har ett stort sortiment av sterlingsilver och seed beads”).
Butikerna är välkomna att sälja pärlrelaterat pyssel och tillbehör.

Logi och mat på Quality Hotel Winn i Haninge
För er med butiker på plats finns möjlighet att boka mat och hotellpaket, priserna och paketen ser ni under fliken deltagare.
Mat kan köpas på plats, men buffen kostar mer då och a la carte kan ta längre tid under våra mattider. Mat och boende faktureras separat och sista betaldatum är 2019-07-31.

Sponsoransvarig är Kerstin Kallin, och nås enklast på kerstin@beadalong.se.

Här hittar ni sponsorformuläret.