Bli sponsor

Ta chansen att marknadsföra ditt företag och ert sortiment för hängivna deltagare och över 880 följare på Facebook!

Pärlträffarna är viktiga för att hålla intresset för hobbyn vid liv, få ny inspiration och ger smyckestillverkarna chans att upptäcka nya tekniker och material. Detta år blir speciellt eftersom det är första gången vi kör helt digitalt.

Ju tidigare ni anmäler er som sponsorer desto längre syns er logga på hemsidan. Missa inte chansen att visa er för den stora skara som kommer besöka vår hemsida de första anmälningsdagarna och när vi släpper workshopanmälan!
Anmäl er genom att fylla i detta sponsorformulär.


Vad får du som sponsor?

- Reklamplats på www.beadalong.se: Din logotyp i storlek 120 x 60 pixlar i högerspalten här på träffens hemsida med direktlänk till din sida. Din logotyp kommer synas på hemsidans alla sidor. Logotypen läggs upp så fort vi kan efter att anmälan har kommit in och vi har bilden.

- Logotyp samt www-adress i välkomsthäftet i form av en pdf alla deltagare får när Beadalong börjar. Där står instruktioner för tävlingar etc.

- Exponering på Facebook.

- Möjlighet att ge deltagarna erbjudandekoder. Mycket uppskattat, särskilt eftersom vi behöver shoppa på nätet inför workshops inför eventet detta år!

- Arrangören kommer dessutom att flera gånger under helgen, vid våra samlingar, att berätta hur viktiga ni är för oss.

- Möjlighet att via Facebook rikta ett erbjudande till följarna där.

Man kommer att tydligt se vilken sponsorgrupp ni väljer då de olika kategorierna presenteras i turordning med alla guldsponsorerna överst och sedan i fallande turordning under.

Vi ber er så snart som möjligt skicka in er logga till kerstin@beadalong.se. Har du varit sponsor förut så finns loggan sparad sen tidigare år.
Loggan ska vara statisk (d.v.s. inte rörlig bild) i storlek 240×120 pixlar och 2000x1000 pixlar.
Vi lägger upp er på hemsidan så snart sponsorpengarna och logotypen har hunnit fram.

Sponsorpaketen
Kostnad för paketen är inklusive moms. Ni postar själva priserna till vinnarna och står för portot. Det kan hända att den som vinner bor utanför Sverige.
En deltagarplats ingår för alla guldsponsorer!

Guld:
* Sponsra priser till en tävling till ett totalt värde av 1000 :-, plus porto för att posta vinsterna internationellt. Vinsterna kan vara presentkort eller ett pärlpaket. Vill du sponsra mer till tävlingen går det självklart bra! Införtävlingarna kommer att ha högre vinstvärde (1000:-, 700:- och 400:-).
* Du kan välja att lägga till valfritt antal utlottningspaket/presentkort till ett valfritt försäljningsvärde inkl internationellt porto och/eller Mönster till alla deltagare med din egen design om du vill.
Vinsterna postas direkt till vinnarna (ej via Kerstin)
En deltagarplats ingår för alla guldsponsorer!

Silver:

* 4 utlottningspaket eller presentkort à 150:-/st, plus internationellt porto eller Mönster till alla deltagare med din egen design
Vinsterna postas direkt till vinnarna (ej via Kerstin)

Brons:
* Utlottningspaket valfritt antal och valfri summa inkl internationellt porto eller annat bidrag till träffen. Det totala värdet är minst 400 SEK.

Övrigt:
Alla har inte möjlighet att sponsra enligt ovan, har du andra saker du vill sponsra med så fyller du i det i anmälningsformuläret under övrigt.

Välkomstgåva
Deltagarna får de sponsrade mönstren och rabattkoder från sponsorerna ca två veckor före Beadalong startar. Detta för att de ska hinna köpa hem pärlor till projekten innan vi drar igång pärlhelgen. Ni väljer själva när och hur länge era erbjudanden ska gälla.
Mönster till deltagarna skickas som pdf till kerstin@beadalong.se senast 5/9, gärna innan. Detta för att vi ska ha allt på plats i god tid före välkomstgåvan skickas ut två veckor före träffen.

Utlottningspaket
Utlottningspaket är precis vad det låter som, paket som lottas ut bland deltagarna under träffen. Utlottningen kommer att ske "offentligt" på digitala samlingar och i samband med detta uppmärksammas just ditt företag. Väljer du utlottningspaket skickar du dina paket direkt till vinnarna. Adresserna får du av Kerstin via mail.

Presentkort
Istället för utlottningspaket kan du välja att ge bort presentkort som lottas ut bland deltagarna under träffen. Utlottningen kommer att ske "offentligt" och i samband med detta uppmärksammas just ditt företag. Väljer du presentkort skickar du dem via mail direkt till vinnarna. Adresserna får du av Kerstin via mail.

Tävlingar/Workshops
I samband med Beadalong vill vi sporra våra deltagare lite extra med olika tävlingar. Vissa av dessa tävlingar kommer vara i form av en traditionell införtävling där ett foto eller collage på bidraget skall lämnas när Beadalong startar. Vi kommer ev. även ha snabbutmaningar, dessa kommer inte publiceras innan.

Tävlingspriserna är valfria t ex presentkort till er butik, pärlpaket eller något annat med pärlanknytning. Värdet på priserna till en tävling under träffen ska vara minst på 400:-, 300:- och 150:- per tävling. Varje tävling har dessutom ett utlottningspris på 150:-. Vill du sponsra mer till tävlingen går det självklart bra! Införtävlingarna kommer att ha högre vinstvärde (1000:-, 700:- och 400:-). Det kommer finnas fasta tävlingsteman att välja på, detta för att få ett bredare och mer varierat tävlingsutbud för våra deltagare. Ni anmäler intresset att sponsra en tävling via anmälningsformuläret.

Vi kommer ha en hel del workshops under helgen där deltagarna får möjlighet att lära sig något nytt och få upp ögonen för nya tekniker. Här finns chansen att visa upp vad man har i butiken som passar för den specifika tekniken och workshopen. Ni som är sponsorer kan hålla egen workshop via Zoom, skriv det i er anmälan om ni är intresserade!

Sponsoransvarig är Kerstin Kallin, och nås enklast på kerstin@beadalong.se.

Här hittar ni sponsorformuläret.