Infattningen Bicone bling (2019)

Teacher: 

Vi infattar en 30x20 mm Swarovskidroppe och lär oss samtidigt hur denna infattning kan användas till alltifrån 6-26 mm rivolis, ovaler och andra storlekar på droppar.

Om man vill sätter man ett upphänge i metall från cymbal-serien på sin droppe. Man kan också välja att bara ha pärlor, beroende på hur man vill använda droppen.

Målet är att du efter workshopen med hjälp av mönstret inte bara får ett lyxigt hänge, utan också många idéer på hur du kan kombinera ihop egna glittriga kombinationer till nya smycken.

Mönstret som Kronbruden har gjort innehåller beskrivning av grundmönstret i ritade bilder och text, samt en tabell över hur man anpassar antalet biconer i infattningen och vilken variant på ytterkant som passar bäst till vardera storlek och form.

Material: 

65 st 3 mm biconer
ca 1 gr 15/0 miyuki seedbeads
1 Swarovskidroppe 30x20 mm

To bring: 

Fireline 4 eller 6 lb, nål #12, pärlmatta, sax/zapper, ev lampa och glasögon

Prior knowledge: 
Infattningen är inte komplicerad, men du bör ha vana att läsa mönster eftersom häftet innehåller en tabell med flera olika varianter. Om du är nybörjare kan du välja att börja arbeta med en mindre rund rivoli istället, som är snabbare och lättare att göra. Workshopledaren tar med sig ett par sådana kit också som du kan köpa till extra.
Length: 
90 minuter
Price, excluding kit: 
Materialkit och instruktionshäfte: 220:- (obligatoriskt)
Accepting payment through Swish within Sweden: 
Yes