Gallery Contest 1 - Connected

First prize

Malin Kündig

Motivation:

Second prize

Ulla Edenmark

Motivation: De två delarna är kedja och hänge :) Hänget är dessutom en symbol för två ytterligheter som hänger ihop; Yin och Yang, natt och dag, mörker och ljus - alla delar av en helhet som behöver varandra för att komma i balans och bilda en harmoni som behövs särskilt mycket just nu.

Third prize

Sara Lilja

Motivation:

Runner ups

Annica Schröder

Motivation: Ringarna symboliserar mig och min syster samt våra två respektive söner. Genom dessa örhänge kan mamma ha barn och barnbarn nära hela tiden

Lena Andersson1

Motivation:

Liselotte Friedner

Motivation: Livspusslet består av många bitar, kopplade till varandra. Jag har sytt fem av alla dessa pusselbitar. Mina pusselbitar sitter ihop med magnetlås, vilket gör att man lätt kan byta plats eller byta ut dem (om man vill). Mina fem pusselbitar är Hemmet, Arbete och pengar, Barnen, Goda vänner och andra bra människor som är guld värda samt förstås Kärleken.

Ulrika Andersson

Motivation: En högst nödvändig utrustning är vår älskade handväska med allt dess innehåll. Jag har sytt den som ryggsäck med viktiga tillbehör, som kan connectas utanpå ryggan när den blir överfull. Börs, solglasögonfodral och solfjäder har jag gjort till, för de måste alltid följa med på färden ut i vida världen.

Anngelica Lind

Motivation: Doubleconnected vart mitt bidrag. Ying och Yang hör ihop, de delarna går att plocka isär och så sätter man ihop de med ditsydda magneterna som också hör ihop som också fungerar som ett lås till halsbandet.

Anna-Stina Brassman

Motivation: Halloween, spöken och deras spökhus. En dekoration och ett par öronhänge. Connected i tema samt att öronhängena går att fästa på huset

Mönster: threadabead

Mindre ändringar gjorda av mig

Linda Forslund

Motivation: Talar väl egentligen för dig själv - och om vi har tur är våra hjärnhalvor connected

Magdalena Cedering

Motivation: Pärlbroderade vantar i ull från Öland. Vantarna är sammanlänkade genom människokroppen; en vante på varje hand. Pärlorna kommer från Swarovski i färgen "Eden green" som symbol för Edens lustgård där människokroppen skapades.

Charina Qvarfordt

Motivation: Blommor och bin.

Flowers and bees.

Nausikaa Dahllöf

Motivation: